Omakotitalo 5h, k, rt, 2x erill.wc, pkh, ph, s, 3x vh, at, 3x var, khh, harrastetiloja, ak

Röstintie 4,
Sääksjärvi, Lempäälä

Velaton hinta

349 000 €

Pinta-ala

203 m2

Rakennusvuosi

1972

Lempäälän Sipilän asuinalueelta iso omakotitalo, jossa on erinomaiset tilat perheelle ja monipuoliseen harrastamiseen!

Tilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Ensimmäisestä kerroksesta eli yläkerrasta löytyy kaikki arkitilat ja kellaritiloista löytyy paljon varasto- sekä harrastetilaa.

Yläkerran tilat muuntautuvat tarpeen mukaan. Tällä hetkellä makuuhuoneita on 3 kpl, mutta makuuhuoneita on mahdollisuus lisätä 2 kpl nykyisestä pukeutumishuoneesta.

Olohuone sijaitsee vanhan uima-allasosaston tilalla. Uima-allas on peitetty kannella, joten halutessa se voidaan ottaa jälleen käyttöön. Samassa tilassa sijaitsee myös takkahuonetila, joka tuo tällä hetkellä erittäin viihtyisän tunnelman olohuoneeseen. Uima-allasosaston yhteydessä on myös pesutilat ja sauna, josta pääsee kulkemaan helposti takapihan isolle terassille vilvoittelemaan tai nauttimaan terassille upotetun ulkoporeammeen poreista.

Keittiössä on tyylikkäät kaapistot sekä pinnat, joiden tummat värit ja puunsävyt kohtaavat todella upeasti. Laskutilaa on lisätty irrallisella saarekkeella. Keittiö ja ruokailutila ovat yhtä avointa tilaa, josta näkymä talon etupihalle. Yläkerrassa on myös erillinen lounge-tila ja baari, jossa kelpaa kestitä vieraita.

Talon todellinen helmi on kellarikerroksen poikkeuksellisen suuri autotalli, johon mahtuu tarvittaessa jopa 5 autoa! Tämä tila, kuin talon muutkin tilat, taipuvat moneen tarkoitukseen. Nykyisellään tila on toiminut toimistona sekä kuntosalina. Lisäksi kellarikerroksessa on todella runsaasti varastotiloja sekä talon tekninen tila. Yhtä varastotilaa on käytetty makuuhuoneena. Kellaritiloista löytyy myös Solarium-huone! Myös talon kuntosalivälineet neuvoteltavissa jätettäväksi asuntoon kaupan yhteydessä.

Täydellinen asunto sellaiselle joka kaipaa tilaa harrastaa ja mahdollisuutta mukauttaa taloa halutessaan juuri itsensä näköiseksi.

Talon hienous ja erikoisuus on koettava näkemällä kohde paikan päällä. 

Erittäin mielenkiintoisen tästä kohteesta tekee myös todella iso 3 700 m² tontti, joten pihassa on runsaasti tilaa harrastuksille. Lisäksi pihassa on iso autokatos!

Lisätiedot ja esittelyt
Jussi Uusitalo, LKV
Kiinteistönvälittäjä
040 8273 808
[email protected]

Kysy lisää, niin vastaan pian

4.9

Ota yhteyttä

  Muutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia
  Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Sijainti kartalla

  Perustiedot

  Kohdenumero21633235
  SijaintiLempäälä, Sääksjärvi
  Röstintie 4
  TyyppiOmakotitalo
  Huoneistoselitelmä5h, k, rt, 2x erill.wc, pkh, ph, s, 3x vh, at, 3x var, khh, harrastetiloja, ak
  Huoneiden lukumäärä5
  Makuuhuoneiden lukumäärä4
  SaunaOma sauna
  ParvekeEi
  Asuinpinta-ala203,0 m2
  Lisätietoja pinta-alastaPinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennusluvan mukainen kerrosala 393 m², huoneistoala 164 m². Rakennusluvan mukaan kellaritiloja 175 m² ja saunaosasto 54 m². Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu kellaritilat.
  KuntoHyvä
  Kerros1 / 2
  Rakennusvuosi1972
  Käyttöönottovuosi1973
  Tehdyt korjaukset ja remontit- Alkuremontti ja muutostyöt 2krs sekä osa kellarikerroksesta 10-12/2015 (sisältää mm. tapetointi, seinäpintojen maalaus, keittiön kaappien maalaus, listoituksia, uudet kattopaneelit osaan huoneista, allastilan lasien vaihto, kokolattiamaton asennukset kellari ja pukeutumishuone, pukeutumishuoneen kaapit, sähkötöitä jne.). - Autotallin remontti 5-7/2018 (pintojen ja katon maalaus, väliseinä, kaappien asennus, kosteaan tilaan sopivan lattiamaton asennus). - Ilmalämpöpumppujen (2kpl) asennus 5-7/2018. - Julkisivuremontti 6-7/2018 (kattolaudat vaihto ja sokkeli maalaus). - Piha ja maanrakennus 6/2018 (sisältää mm. maan tasoitusta laajalti, puiden kaatoa, ojan kunnostus ja kivetys, nurmikkoalueiden uudelleenistutukset, tien ja parkkialueiden rakentaminen, eristeitä ja putkia joilla optimoidaan sora-alueiden tasaisena pysyminen). - Uima-altaan umpeen laitto 4/2018 (allas jätetty tilaan missä se voidaan ottaa uudelleen vielä käyttöön). - Allastilan vinyylilattia ja katto 5/2018. - Takapihan terassin rakennus ja poreallas asennus 4/2017. -Takapihan terassin yhteydessä olevien ikkunoiden ja metallielementtien maalaus sekä muita siistimistöitä piha-alue 7/2018. - Yläkerran vanhan olohuoneen muutostyö ja väliseinän rakennus 11/2019. - Yläkerran eteisen sekä allastilan tiiliseinien maalaustyöt. - Pääsisäänkäynnin terassi 11/2020. - Öljykattilan suuttimen vaihto joka toinen vuosi 2016 lähtien. Viimeisin 11/2021. - Lämminvesikiertopumpun vaihto 1/2022. - Yleisiä talon kunnostustöitä (mm. listoituksia, ja maalaustöitä) 1/2022
  VapautuuSopimuksen mukaan. Esim. 1-2 kk kaupanteosta.

  Hinta ja kustannukset

  Velaton hinta349 000,00 €
  Myyntihinta349 000,00 €
  Kiinteistövero766,53 € / vuonna 2021
  Lisätietoja maksuistaÖljynkulutus keskimäärin n. 280 - 330 € / kk. Lämmitysmuotoa vaihtamalla ( ilmavesilämpöpumppu tai maalämpö ) arvio kustannuksista on n. 133-175 € / kk. Sähkökulutus määräytyy kulutustottumusten mukaan, nykyisillä omistajilla on ollut autotallissa yritystoimintaa sekä muita asioita jotka ovat nostaneet sähkönkulutusta normaalia korkeammaksi. 35.000 kWh / v. ( normaalisti 8000-15.000 kWh/v). Kuituliittymän perusmaksu sopimuksen mukaisesti. Nykyisillä omistajilla ollut 1000M sopimus, 59,60 € / kk. Kaapeli-tv 7,5 € / kk. Puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.

  Tilat ja materiaalit

  Tilojen kuvausYksi makuuhuone vaatehuone käytössä. Uima-allas on peitetty ja tämän tilalle on rakennettu nykyinen olohuone. Samassa tilassa myös takkahuonetila. Yläkerrassa on erillinen aula / lounge, jossa on myös baari. Kellarissa Solarium-huone!
  OlohuoneOlohuoneelle on kaksi vaihtoehtoa. Nykyinen olohuone sijaitsee vanhan uima-allashuoneen tilalla ja vaihtoehtoisena olohuoneena toimii myös ruokailutilan jatkeena oleva huone. Lattiapinnat vinyyli / laminaattia, seinäpinnat maalattu, osin paneloitu.
  MakuuhuoneYläkerrassa varsinaisia makuuhuoneita on 4 kpl, joista nyt yksi toimii vaatehuoneena. Kellaritiloissa myös lisäksi harrastehuone, joka on ollut makuuhuone käytössä. Lattiapinnat laminaattia, osin parkettia ja lattiamattoa.
  KodinhoitohuoneKellaritiloista löytyy erillinen kodinhoitotila, jossa hyvin tilaa koneille sekä laskutilalle. Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas ja uima-altaan suodatinjärjestelmä. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat maalattu.
  Saunan kuvausSaunassa siistit lauteet ja pinnat. Varustus: sähkökiuas, lauteet ja kuituvalaisimet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat paneelia.
  SäilytystilatKaapistot, 3x vaatehuone ja useita varastotiloja.

  Lisätiedot

  YleiskuntoTalo on pinnoiltaan siistissä peruskunnossa. Tekniikka on osin iäkäs ja vaatii uusimista.
  LämmitysjärjestelmäEi havaittuja vikoja.
  Lisätietoja lämmitysjärjestelmästä2x ilmalämpöpumppu ja takka.
  Kiinteistötunnus418-405-1-85
  Tontin omistusOma
  Tontin pinta-ala3 700,0 m2
  Lisätietoja tontistaTulevan kaavatontin pinta-ala ja nykyisen tilan rajat eivät ole yhtenevät. Varsinaisen asemakaavan mukaisen rakennuspaikan pinta-ala on 3382 m². Kiinteistön alueelle sijoittuu AO-19 alueen lisäksi asemakaavan mukaista katualuetta ja puistoa. Mahdollisista tontinmuodostamiskustannuksista vastaa ostaja.
  RakennusmateriaaliPuu, tiili, muu
  KattoHuopakate
  ViemäriKunnan
  IlmanvaihtoLiesituuletin huippuimurilla, kosteet tilat omalla huippuimurilla muissa tiloissa painovoimainen.
  EnergiatodistusOn
  EnergialuokkaEnergiatehokkuusluokka E, E-luku 306.
  EnergialuokkaE2018
  KaavoitusAsemakaava, Yleiskaava
  Lisätietoja kaavoituksestaOhjeellinen tonttijako
  Muuta tärkeää tietoaMaalämpötarjous: 23.000 € ( mahdollisuus hakea energia-avustusta 4000 € ja kotitalousvähennyksen jälkeen kokonaishinta n. 15.000 € ) Ilmavesilämpöpumppu: 17.000 € ( mahdollisuus hakea energia-avustusta 4000 € ja kotitalousvähennyksen jälkeen kokonaishinta n. 9500 € )

  Täälläkin on tilaa

  Näyttö: 17.5.2022 klo 18:00
  Kerrostalo 5h, k, kph, wc, vh, p

  Satakunnankatu 19,
  Keskusta, Tampere

  360 000 €

  105 m2 v. 1958
  Näyttö: 16.5.2022 klo 18:30
  Paritalo 3h, k, kph/wc, s, vh, terassi, autokatos, var

  Lintuhytinkatu 9,
  Lintuhytti, Tampere

  289 000 €

  81,5 m2 v. 2017
  Kerrostalo 1h, kt, p

  Ylämummo 3,
  Kaleva, Tampere

  184 000 €

  26,5 m2 v. 2022
  Ota yhteyttä kohteen välittäjään

  Jussi Uusitalo