Ylitä kynnys,
ylitämme odotuksesi.
Tilaa arviokäynti!

Kun kalusteet on pakattu, ovat huoneet vielä täynnä muistoja. Mutta asuntosi ostaja ei näe sen tarinaa, vaan keskittyy syynäämään sen ulkoisia ominaisuuksia. Siksi meille on tärkeää, että asuntosi esitetään parhaassa valossa.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Kiinteistönvälittäjämme antaa rehellisen hinta-arvionsa ja kartoittaa toimenpiteet kohteen arvon nostamiselle.

Laadukas arviokäynti alkaa alkukartoituksella.

Alkukartoitus tapahtuu jo ennen ensimmäistä tapaamista ja sen tarkoituksena on antaa kiinteistönvälittäjälle selkeä kuva siitä, millaista kohdetta välittäjä on tulossa arvioimaan. Yleensä alkukartoitus tehdään siis puhelimessa myyjän kanssa ja samalla sovitaan aika arviokäynnille.

Mitä saat kun tilaat arviokäynnin?

Arviokäyntiin kuuluu asunnon hinnan arviointi mutta myös paljon muuta. Arviokäynti alkaa alkukartoituksella, joka tehdään puhelimessa ja samalla varataan yhteinen aika varsinaiselle arviokäynnille.

Arviokäynnillä asunnon myyjä saa vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä on asunnon hinta-arvio?
 • Mikä on asunnon arvioitu myyntiaika?
 • Miten asunnon toteutuvaan kauppahintaan voisi vaikuttaa?
 • Miten alueen hinnat ovat kehittyneet viimeisien vuosien aikana?
 • Mikä olisi paras ajankohta myynnin aloittamiselle?
 • Mitkä ovat tehokkaimmat markkinointikeino juuri tähän asuntoon?
 • Mitä asiapapereita tulisi myyjän hankkia ennen myynnin aloitusta?

Olemme panostaneet digitaalisten työkalujen kehittämiseen. Esimerkiksi kaikki sopimuspaperit asunnon myyjän, ostajan ja välitysliikkeen välillä voidaan hoitaa sähköisesti. Lue lisää digitaalisesta asuntokaupasta (DIAS).

Muutos LKV -kiinteistönvälitys

Me Muutos LKV:llä autamme ihmisiä elämän suurissa päätöksissä ja muutoskohdissa tarjoamalla asunnonvaihtoon oikeat työkalut ja inhimillisen palvelun.

Muutos LKV:n Tampereen toimistolla työskentelee noin kolmekymmentä kiinteistönvälityksen ammattilaista, jotka tuntevat Pirkanmaan alueen asuntomarkkinan, hintatason ja myyntiajat.

Kiinteistönvälityksen lisäksi saat meiltä palvelua myös asunnon vuokraukseen sekä toimitilojen myyntiin ja vuokraukseen liittyen.

Ylitä kynnys, ylitämme odotuksesi. Tilaa arviokäynti!

Ennen kiinteistönvälittäjän arviokäyntiä:

 

Varaa ilmainen arviokäynti. Otamme yhteyttä 24h sisällä.

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste