Muutos LKV - Kun kaipaat jotain pysyvää

Autamme ihmisiä elämän suurissa päätöksissä ja muutoskohdissa tarjoamalla asunnonvaihtoon oikeat työkalut ja inhimillisen palvelun. Toimimme kiinteistönvälittäjänä Pirkanmaalla ja tunnemme monet asiakkaamme jo vuosien takaa. Haluamme olla pysyvä kumppani ja tulla mieleesi, kun elämäntilanteesi muuttuu.

muutoslkv-61

Olemme toimineet
vuodesta 2012 alkaen

muutoslkv-169

Pirkanmaalla myytyjä kohteita 9848 kpl
1 856 587 704,58 €:n arvosta

muutoslkv-71

Asiakastyytyväisyys
4.8(4602 arvostelua)

Kiinteistönvälittäjäsi elämäsi muutoskohdissa

Muutos LKV on saanut nimensä yrityksen olemassaolon tarkoituksesta: saamme auttaa ihmisiä elämän suurissa päätöksissä ja muutoskohdissa. Usein asunnon ostaminen ja myyminen ovat juuri näitä muutoskohtia.

Koti edustaa pysyvyyttä. Muutos on mahdollisuus löytää jotain pysyvää. Me välittäjinä edustamme pysyvyyttä. Vaikka olemmekin korostetummin mukana niissä yksittäisissä hetkissä, kun elämänmuutokset ohjaavat vaihtamaan asuntoa, kanssamme on helppo asioida toistuvasti.

Olemme myös se muutos, jonka haluamme markkinassa nähdä. Rehellisellä suoruudella ja odotukset ylittämällä muutamme asiakkaiden käsitykset siitä, mitä kiinteistövälitys voi parhaimmillaan olla.

Kerromme avoimesti, mihin kohtiin olisi olennaista keskittyä ja panostaa, jotta asunto saadaan myytyä mahdollisimman hyvällä arvolla.

muutoslkv-116
muutoslkv-66

Olemme myös suoria ja rehellisiä tilanteissa, joissa asiakkaan odotukset ja meidän näkemykseemme perustuvat realiteetit eivät kohtaa.

Muutoksen alku käynnistyy usein uudessa osoitteessa, omannäköisessä kodissa. Siinä muutosten keskellä välittäjältä toivotaan myötäelämistä ja tilanteen tajua.

Rakastamme työtämme ja haluamme aina laittaa kaiken peliin, jotta asiakkaalle välittyy myös sama tunne. Poistamme myynnin ja ostamisen esteet tarjoamalla asunnontuntevan palvelun, ja parhaat yhteistyökumppanit sekä markkinoinnin työkalut tarpeisiin perustuen. Yrittäjinä kannamme riskin ja huolen asiakkaiden kanssa.

Sen olemme oppineet vuosien saatossa, että tämä työ ei pääty kauppoihin. Niin toimivat amatöörit ja pikavoittojen etsijät. Me tunnemme monet asiakkaamme vuosien takaa, sillä haluamme olla pysyvä kumppani ja tulla mieleesi, kun elämäntilanteesi vaihtuu.

Olemme apunasi elämäsi muutoskohdissa, olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa.

Ylitä kynnys, ylitämme odotuksesi. Tilaa arviokäynti!

Varaa ilmainen arviokäynti

    Nimi Sähköposti
    Puhelinnumero *Alue:

    LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
    Tietosuoja- ja evästeseloste