Oletko myymässä asuntoasi?

Asunnon myynti kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattilaisten käsiin, saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

Näin asuntosi myynti avullamme etenee

Suomalaisille ihmisille koti on tärkeä paikka ja kodin myyminen suuri päätös täynnä tunteita ja taitaa se olla myös monelle ihmiselle suurin rahallinen omaisuus. Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjän avulla varmistut siitä, että saat asunnostasi parhaan hinnan.

1. Laadukas arviokäynti alkaa alkukartoituksella

Yleensä puhelimitse tehtävä alkukartoitus tapahtuu jo ennen ensimmäistä tapaamista, samalla sovitaan yleensä aika asunnon arviokäynnille.

Ammattitaitoiset välittäjämme tuntevat Tampereen ja ympäristökuntien markkinatilanteen ja eri alueiden erityispiirteet. Valitsemalla Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjän, saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

Ota yhteyttä

Tutustu välittäjiimme

PL-brandikuvat-5
PL-brandikuvat-8

2. Asunnon myyntitoimeksiannon tekeminen

Kun arviokäynti on tehty ja asunnolle on saatu mietittyä oikea hintapyynti, on aika siirtyä sopimusten pariin.
Asuntomyynti voi alkaa!

Ota yhteyttä

3. Asunnon valokuvaus ja stailaus

Sisustussuunnittelija ja valokuvaaja yhdessä varmistavat parhaat mahdolliset myyntikuvat, jotta asunnolle saadaan laadukas myynti-ilmoitus.

Onnistuneet kuvat ovat tärkeässä roolissa asunnon myynnin ja kysynnän kannalta!

Ota yhteyttä

PL-brandikuvat-16
PL-brandikuvat-12

4. Kohteen julkaisu ja markkinointi

Muutos LKV:n avulla saat markkinoiden laajimman mahdollisen näkyvyyden etuovi.com -, oikotie.fi - ja muutoslkv.fi - verkkosivustolla, sekä maksetun, tarkasti kohdistetun kampanjan sosiaalisen median portaaleissa.

Ota yhteyttä

5. Esittelyt ja tarjousneuvottelut

Kun asunnon myynti alkaa, alkavat myös esittelyt. Kiinteistönvälittäjä huolehtii puolestasi potentiaalisten ostajien kartoituksesta ja kontaktoinnista, hinta- ja sopimusneuvotteluista.

Ota yhteyttä

PL-brandikuvat-3
PL-brandikuvat-13

6. Asuntokaupan järjestelyt

Välittäjä järjestää kaupantekotilaisuuden, laatii kauppakirjan ja hän myös toimittaa sen vähintään kaksi vuorokautta ennen kaupantekoa molemmille osapuolille etukäteen tutustuttavaksi. Onnistuneen asuntokaupan jälkeen niin asunnon myyjän, ostajan kuin välittäjänkin on helppo hymyillä!

Ota yhteyttä

Ylitä kynnys, ylitämme odotuksesi. Tilaa arviokäynti!

PL-brandikuvat-1

Saat avuksesi tiimin, jossa jokainen jäsen on oman alansa huippuja. Tiimiin kuuluu kiinteistönvälittäjä, sisustussuunnittelija/stailaaja, ammattivalokuvaaja, digimarkkinoinnin ammattilainen, kiinteistösihteeri sekä juridinen tuki. Jokaisella tiimin jäsenellä on oma tärkeä tehtävänsä.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Välittäjämme antaa rehellisen hinta-arvionsa ja kartoittaa toimenpiteet kohteen arvon nostamiselle.

Varaa ilmainen arviokäynti

    Nimi Sähköposti
    Puhelinnumero *Alue:

    LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
    Tietosuoja- ja evästeseloste