Kiinteistönvälitys Ylöjärvi

Kiinteistönvälitys Ylöjärvi

Ylöjärvi on yli 33 000 asukkaan kaupunki, jonka väkiluku on kasvanut melko voimakkaasti viime vuosina Tampereen vetovoiman mukana. Ylöjärvi sijaitsee Tampereen itäpuolella, vain noin 14 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Ylöjärven ikärakenne on nuorekas. Kaupunki on suosittu erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Asumisen lisäksi Ylöjärvellä sijaitsee paljon kesämökkejä niin Näsijärven kuin muidenkin pienempien järvien rannoilla.

Lisätietoa Ylöjärven palveluista ja asumisesta löydät Ylöjärven kaupungin sivustolta www.ylojarvi.fi

Muutos-LKV-39

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjät Ylöjärvi

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelimme asiakkaitamme aikaisemmin Huom! kiinteistönvälitys -brändin alla. Alkuvuodesta 2022 Huom!-tuotemerkin toiminta loppui koko Suomessa ja samassa yhteydessä syntyi Muutos LKV.

Muutos LKV:n Tampereen toimiston kiinteistönvälittäjät palvelevat asiakkaita myös Ylöjärvellä ja lähialueilla. Tutustu välittäjiin.

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Ylöjärven alueen asuntomarkkinan sekä asuntojen hintatason. Saat meiltä erinomaista palvelua, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa Ylöjärven alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kesämökkien ja loma-asuntojen välitys.

Pyydä meidät arviokäynnille - saat hinta-arvion ilmaiseksi

Oletko myymässä kiinteistöä, asuntoa tai mökkiä? Täytä lomake ja pyydä meidät arviokäynnille. Arviokäynnillä saat suullisen arvion asuntosi myyntihinnasta ja -ajasta. Arviokäynti on ilmainen ja ei sido sinua mihinkään. Saat välitystarjouksen arviokäynnin jälkeen.

Varaa ilmainen arviokäynti

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Miksi valita Muutos LKV -kiinteistönvälitys?

  Asunnon myynti Ylöjärven alueella kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien käsiin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Ylöjärven markkinatilanteen ja eri alueiden erityispiirteet. Näin saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

  Kiinteistönvälittäjät Tampereen toimistollamme palvelevat sinua noin 30 henkilön voimin. Katso tästä Muutos LKV -kiinteistönvälitys Tampere yhteystiedot >>