Kiinteistönvälitys Sastamala

Kiinteistönvälitys Sastamala

Sastamala syntyi vuonna 2009, kun yhteen liittyivät Vammalan kaupunki sekä Mouhijärven ja Äetsän kunnat. Sastamala on noin 24 000 asukkaan kaupunki läntisellä Pirkanmaalla. Se on turvallinen asuinkaupunki, jossa on kauniita järvimaisemia sekä kehittyvät palvelut ja liikenneyhteydet. Se onkin yksi Suomen seutukaupungeista eli seutunsa ja talousalueensa keskus.

Lisätietoa Sastamalan palveluista ja asumisesta löydät Sastamalan kaupungin sivustolta sastamala.fi

Muutos-LKV-39

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjät Sastamala

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelimme asiakkaitamme aikaisemmin Huom! kiinteistönvälitys -brändin alla. Alkuvuodesta 2022 Huom!-tuotemerkin toiminta loppui koko Suomessa ja samassa yhteydessä syntyi Muutos LKV.

Muutos LKV:n Tampereen toimiston kiinteistönvälittäjät palvelevat asiakkaita myös Sastamalassa ja lähialueilla. Tutustu välittäjiin.

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Sastamalan alueen asuntomarkkinan sekä asuntojen hintatason. Saat meiltä erinomaista palvelua, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa Sastamalan alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kesämökkien ja loma-asuntojen välitys.

Pyydä meidät arviokäynnille - saat hinta-arvion ilmaiseksi

Oletko myymässä kiinteistöä, asuntoa tai mökkiä? Täytä lomake ja pyydä meidät arviokäynnille. Arviokäynnillä saat suullisen arvion asuntosi myyntihinnasta ja -ajasta. Arviokäynti on ilmainen ja ei sido sinua mihinkään. Saat välitystarjouksen arviokäynnin jälkeen.

Varaa ilmainen arviokäynti

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Miksi valita Muutos LKV -kiinteistönvälitys?

  Asunnon myynti Sastamalan alueella kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien käsiin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Sastamalan markkinatilanteen ja eri alueiden erityispiirteet. Näin saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

  Kiinteistönvälittäjät Tampereen toimistollamme palvelevat sinua noin 30 henkilön voimin.