Kiinteistönvälitys Lempäälä

Kiinteistönvälitys Lempäälä

Lempäälä on noin 24 000 asukkaan kunta Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tampereen etelänpuoleinen naapuri, Lempäälä, on ikivanha kylä, jonka kasvuun vuosisatojen aikana on vaikuttanut erityisesti hyvät kulkuyhteydet. Sijainti Tampereen ja Helsingin välissä on ihanteellinen, joten kunta vetää puoleensa niin asukkaita kuin yrityksiäkin. Lempäälässä panostetaan kasvun lisäksi luontoon, ja sieltä löytyykin suosittu retkeilyreitti Birgitan polku.

Lisätietoa Lempäälän palveluista ja asumisesta löydät Lempäälän kunnan sivustolta www.lempaala.fi

Muutos-LKV-39

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjät Lempäälä

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelimme asiakkaitamme aikaisemmin Huom! kiinteistönvälitys -brändin alla. Alkuvuodesta 2022 Huom!-tuotemerkin toiminta loppui koko Suomessa ja samassa yhteydessä syntyi Muutos LKV.

Muutos LKV:n Tampereen toimiston kiinteistönvälittäjät palvelevat asiakkaita myös Lempäälässä ja lähialueilla. Tutustu välittäjiin.

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Lempäälän alueen asuntomarkkinan sekä asuntojen hintatason. Saat meiltä erinomaista palvelua, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa Lempäälän alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kesämökkien ja loma-asuntojen välitys.

Pyydä meidät arviokäynnille - saat hinta-arvion ilmaiseksi

Oletko myymässä kiinteistöä, asuntoa tai mökkiä? Täytä lomake ja pyydä meidät arviokäynnille. Arviokäynnillä saat suullisen arvion asuntosi myyntihinnasta ja -ajasta. Arviokäynti on ilmainen ja ei sido sinua mihinkään. Saat välitystarjouksen arviokäynnin jälkeen.

Varaa ilmainen arviokäynti

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Miksi valita Muutos LKV -kiinteistönvälitys?

  Asunnon myynti Lempäälän alueella kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien käsiin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Lempäälän ja lähialueiden markkinatilanteen ja eri alueiden erityispiirteet.

  Kiinteistönvälittäjät Tampereen toimistollamme palvelevat sinua noin 30 henkilön voimin. Ota meihin yhteyttä - saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.