Välityspalkkiot ja hinnasto

Kiinteistönvälitys - palkkiot

Mitä kiinteistönvälitys maksaa?

Kiinteistönvälityksen palkkio räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden sekä välityskohteen mukaan. Annamme jokaiselle välityskohteellemme yksilöllisen tarjouksen ja hinta-arvion.

Jos suunnittelet asuntosi myyntiä ja haluat saada tarjouksen, suosittelemme tilaamaan maksuttoman arviokäynnin. Arviokäynti ei vielä sido sinua mihinkään ja annamme välitystarjouksen vasta arviokäynnin jälkeen.

Arviokäynti on hyvä tapa kartoittaa asunnon kysyntää kiinteistönvälittäjän kanssa. Saat suullisen hinta-arvion niin asuntosi myyntihinnasta kuin -ajastakin. Samalla voitte keskustella kiinteistönvälittäjän kanssa kiinteistönvälityksen palkkioista ja hinnoista.

Kiinteistönvälityspalkkiomme ohjehinta on 4,96% (sis. 24% alv) myyntikohteen velattomasta kauppahinnasta.

Kiinteistönvälityspalkkio myyntikohteissa on minimissään 3800 euroa (sis. 24% alv).

Palveluihimme kuuluu perinteinen kauppatapa sekä tarjouskauppa. Kauppatapa määritetään yhdessä asiakkaan kanssa.

Haluatko tarjouksen oman asuntosi tai kiinteistösi välityksestä ja? Pyydä meidät arviokäynnille. Arviokäynnillä saat suullisen arvion asuntosi myyntihinnasta ja -ajasta.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa hinnoista ja palkkioista.  Yhteystiedot - kiinteistönvälitys Tampere

Suosittelemme myös tutustumaan tietopakettiin asunnon myyntiin liittyen: Asunnon myynti - tietoa palveluista

 

Muut palvelut - palkkiot ja hinnat

Vuokrauspalvelu:

 • Ohjehinta asunnon vuokraukselle on 1,24 x kuukauden vuokra ja sen lisäksi asiakirjakulut veloitetaan toimeksiantajalta.

Kauppakirjat:

 • Huoneiston kauppakirjojen laadinta alkaen 400 € + toteutuneet asiakirjakulut (hinnat sis. 24% alv).
 • Kiinteistöjen kauppakirjojen laadinta alkaen 500 € + toteutuneet asiakirjakulut (hinnat sis. 24% alv).

Kirjalliset arviolausunnot:

Kirjallinen arviolausunto on tarpeen, jos tarvitset asunnon hinta-arvion esimerkiksi vakuusarviota, ositusta, perukirjaa, verottajaa tai pankkia varten.

 • Huoneistot: arviolausunnon hinta alkaen 400 € + km-korvaus ja toteutuneet asiakirjakulut (hinnat sis. 24% alv).
 • Kiinteistöt: arviolausunnon hinta alkaen 600 € + km-korvaus ja toteutuneet asiakirjakulut (hinnat sis. 24% alv).

 

Kiinteistönvälitys palkkiot ja hinnat - kysy lisätietoa:

Ota yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme tai jätä yhteydenottopyyntö, niin voimme antaa sinulle tarkemman arvion juuri sinun tilanteeseen sopivien asiakirjojen ja/tai kiinteistönvälityksen palkkioista ja hinnoista.

Kiinteistönvälittäjät - löydä oma välittäjäsi

 

 

Tarvitsetko kirjallisen arviolausunnon

Tarvitsetko kirjallisen arviolausunnon pankkia, perunkirjoitusta, ennakkoperintöä tai lahjoitusta varten? Kirjallinen arviolausunto eri käyttötarkoituksiin on tärkeä tilata asiantuntevalta kiinteistönvälittäjältä. Lue lisää aiheesta artikkeleista.

Asunnon lahjoitus – pyydä arvio verottajaa varten

Luovuttaessa ennakkoperintönä tai lahjana asunto-osakkeen tai kiinteistön verottaja tarvitsee selvityksen omaisuuden käyvästä arvosta. Tilaa kirjallinen hinta-arvio lahjakirjaa varten, jotta pystyt osoittamaan omaisuuden käyvän arvon verottajalla.

Lue lisää

Asunnon arviointi perunkirjoitusta varten – tilaa arviolausunto

Asunto-osakkeet ja kiinteistöt muodostavat usein suurimman osuuden kuolinpesän omaisuudesta. Tilaa kirjallinen hinta-arvio eli arviolausunto perunkirjoitusta varten, jotta mahdolliset veroseuraamukset vältetään oikealla arvon määrityksellä.

Lue lisää

Vakuusarvo – kirjallinen hinta-arvio pankille

Asuntojen osakekirjat ja kiinteistön kiinnitykset ovat yleisiä vakuuksia. Tilaa kirjallinen hinta-arvio, jos haluat päivittää asunnon tai kiinteistön vakuusarvon pankille.

Lue lisää

Ylitä kynnys,
ylitämme odotuksesi.
Tilaa arviokäynti!

Kun kalusteet on pakattu, ovat huoneet vielä täynnä muistoja. Mutta asuntosi ostaja ei näe sen tarinaa, vaan keskittyy syynäämään sen ulkoisia ominaisuuksia. Siksi meille on tärkeää, että asuntosi esitetään parhaassa valossa.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Välittäjämme antaa rehellisen hinta-arvionsa ja kartoittaa toimenpiteet kohteen arvon nostamiselle. Arviokäynti ei sido sinua vielä mihinkään ja saat käynnin jälkeen tarjouksen asunnon myynnistä ja arvioidusta myyntiajasta sekä kiinteistönvälityksen hinnasta ja palkkiosta.

Täytä viereinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä tai tutustu välittäjiimme:

Kiinteistönvälittäjät Tampere

Varaa ilmainen arviokäynti. Otamme yhteyttä 24h sisällä!

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Välityspalkkiot ja hinnastot - Pyydä apuamme asunnon myymisen.

  Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Tarvitset sitten apua asuntosi myymiseen, kauppakirjojen laatimiseen tai asunnon hinta-arvion tekemiseen, palvelemme sinua Tampereella ja lähikunnissa.

  Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Tampereen eri kaupunginosat ja niiden tarjoamat palvelut sekä asuntojen hintatason.

  Kun olet myymässä asuntoasi tai tarvitset kauppakirjojen laatimiseen tai apua hinta-arvion tekemiseen, ota meihin yhteyttä! Ammattitaitoiset välittäjämme ovat apunasi.

  Tutustu välittäjiimme

  Tilaa arviokäynti