Toimitilavälitys

Toimitilan etsintä

Juuri se oikea toimitila saattaa ratkaista yrityksesi menestyksen. Keskeisin tekijä on tietenkin sijainti, mutta koko, muunneltavuus tai vuokrasopimuksen pituus ja muut ehdot vaikuttavat valtavasti siihen, kuinka hyvin tila palvelee liiketoimintaasi.

Yksi tapa etsiä uutta toimitilaa on selailla ilmoituksia ja metsästää sopivan tuntuisia kohteita itse. Toinen tapa on antaa ammattilaisen perata tarjontaa ja karsia kaikki ensinäkemältä hyvältä vaikuttavat, mutta käytännössä täysin sopimattomat vaihtoehdot joukosta.

Sinä olet oman alasi asiantuntija, me olemme omamme. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisten tilojen mahdollisuuksista ja toisaalta erilaisten yritysten ja alojen tarpeista. Kun nämä yhdistetään, tuloksena on varmasti paras mahdollinen tila yrityksesi käyttöön.

PL-brandikuvat-2
PL-brandikuvat-6

Vuokralaisen tai ostajan etsintä

Tilanne toimitilamarkkinoilla vaihtelee. Välillä tiloista on ylitarjontaa, välillä vuokralaisista. Ensimmäinen tilanne on omistajalle haastava eikä jälkimmäinenkään aina yksinkertainen.

Sinun kannaltasi tärkeintä on tietenkin se, että löydät OIKEAN vuokralaisen. Haluat pitkäaikaisen ja vakaan vuokralaisen, joka hoitaa velvoitteensa ajallaan. Jotta se oikea löytyy, tarvitaan paljon työtä. Kun vuokralaistarjokkaista on vajausta, korostuu markkinoinnin ja välittäjän aktiivisuuden merkitys. Vuokralainen ei aina osaa hahmottaa miten ensikatsomalta sopimaton tila voisi pienellä muokkauksella istua hänen tarpeisiinsa kuin nenä päähän.

Kun välittäjällä on kokemusta, näkemystä ja ammattitaitoa nähdä tilan mahdollisuudet, vuokralaisten puute kääntyykin kelpo määräksi ehdokkaita. Meillä sitä kokemusta on vuosikymmenten edestä.

Palveluihimme kuuluvat myös toimitiloista tehtävät arviokirjat ja arviolausunnot

Arviokirja

Hankimme kohteesta tarvittavat asiakirjat ja teemme lisäksi henkilökohtaisen katselmuksen paikan päällä, minkä pohjalta laadimme käyttöösi luotettavan ja perusteellisen arviokirjan vaativiinkin tarpeisiin.
Realistisen markkina-arvon kertova arviokirja tulee usein kyseeseen esimerkiksi toimitilaa myytäessä, yrityskaupoissa tai rahoituslaitoksen vaatimuksesta. Se voidaan toteuttaa joko kauppa-arvo-, tuottoarvo- tai kustannusarvomenetelmällä.

Arviolausunto

Arviolausunto on arviokirjaa suppeampi kuvaus kohteesta ja käytettävissä olevan tiedon pohjalta tehty, perusteltu näkemys toimitilan käyvästä arvosta. Arviolausunto voi olla joko kirjallinen tai suullinen.

Luotettavaa ja paikallista osaamista

Muutos LKV:n ammattilaiset tarjoavat avuksesi perusteellista palvelua, osaamista ja kokemusta ystävällisellä otteella.
Meille lopputulos on onnistunut silloin, kun kaikki osapuolet ovat siihen tyytyväisiä. Tähän tähtäämme aina, joka ikisessä toimeksiannossamme.
Kun olet ostamassa tai myymässä toimitilaa, ota meihin yhteyttä.

Välittäjäkuvat_nettiin_2022

Pasi Rasku

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Toimitilavälitys

[email protected]

0400 171 191

 

Välittäjäkuvat_nettiin_20223

Ari Sointu

Myyntipäällikkö, KiAT, Osakas
Toimitilavälitys

[email protected]

0400 610 828

 

Jussi-Rainio_416px

Jussi Rainio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™, Osakas
Toimitilavälitys

[email protected]

044 33 122 63

Ylitä kynnys,
ylitämme odotuksesi.
Tilaa arviokäynti!

Kun kalusteet on pakattu, ovat huoneet vielä täynnä muistoja. Mutta asuntosi ostaja ei näe sen tarinaa, vaan keskittyy syynäämään sen ulkoisia ominaisuuksia. Siksi meille on tärkeää, että asuntosi esitetään parhaassa valossa.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille. Välittäjämme antaa rehellisen hinta-arvionsa ja kartoittaa toimenpiteet kohteen arvon nostamiselle.

Varaa ilmainen arviokäynti

    Nimi Sähköposti
    Puhelinnumero *LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
    Tietosuoja- ja evästeseloste