Kiinteistönvälitys Pirkkala

Pirkkala asuinalueena

Pirkkala on noin 20 000 asukkaan kunta Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Kunnan asukasluku on viime vuosien aikana kasvanut voimakkaasti suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa Pirkkalassa asuu paljon lapsiperheitä. Pirkkalan vetovoiman keskeisimpiä tekijöitä ovat keskeinen sijainti, kaupunkiseudun kehätie ja Tampere-Pirkkalan lentokenttä. Lisäksi Pirkkalassa on loistavat puitteet luonnossa liikkujalla sekä pitkä rantaviiva Pyhäjärven rannalla.

Lisätietoa Pirkkalan palveluista ja asumisesta löydät Pirkkalan kaupungin sivustolta www.pirkkala.fi

 

Muutos LKV -kiinteistönvälitys Pirkkalan alueella

Me Muutos LKV:llä autamme ihmisiä elämän suurissa päätöksissä ja muutoskohdissa tarjoamalla asunnonvaihtoon oikeat työkalut ja inhimillisen palvelun.

Kiinteistönvälittäjät Tampereen toimistollamme palvelevat sinua noin 30 henkilön voimin. Katso tästä kiinteistönvälittäjien yhteystiedot!

Muutos-LKV-39

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjät Pirkkala

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelimme asiakkaitamme aikaisemmin Huom! kiinteistönvälitys -brändin alla. Alkuvuodesta 2022 Huom!-tuotemerkin toiminta loppui koko Suomessa ja samassa yhteydessä syntyi Muutos LKV.

Muutos LKV:n Tampereen toimiston kiinteistönvälittäjät palvelevat asiakkaita myös Pirkkalassa ja lähialueilla. Tutustu välittäjiin.

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Pirkkalan alueen asuntomarkkinan sekä asuntojen hintatason. Saat meiltä erinomaista palvelua, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa Pirkkalan alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kesämökkien ja loma-asuntojen välitys.

Pyydä meidät arviokäynnille - saat hinta-arvion ilmaiseksi

Oletko myymässä kiinteistöä, asuntoa tai mökkiä? Täytä lomake ja pyydä meidät arviokäynnille. Arviokäynnillä saat suullisen arvion asuntosi myyntihinnasta ja -ajasta. Arviokäynti on ilmainen ja ei sido sinua mihinkään. Saat välitystarjouksen arviokäynnin jälkeen.

 

Haluatko alustavan arvion asunnon hinnasta - käytä asunnon hintalaskuria

Muutos LKV:n hintatestillä, voit laskea alustavan arvion asuntosi arvosta. Hinta-arvio on suuntaa-antava ja perustuu Pirkkalan alueelta kerättyihin asuntojen hintatietoihin ja toteutuneisiin myyntihintoihin. Tarkemman asunnon hinta-arvion saat aina, kun tilaat maksuttoman kiinteistönvälittäjän arviokäynnin.

Suuntaa-antava asunnon hinta-arvio - siirry laskuriin

Varaa ilmainen arviokäynti

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Miksi valita Muutos LKV -kiinteistönvälitys?

  Asunnon myynti Pirkkalan alueella kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien käsiin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Pirkkalan markkinatilanteen ja eri alueiden erityispiirteet. Näin saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

  Kiinteistönvälittäjät Tampereen toimistollamme palvelevat sinua noin 30 henkilön voimin.