Kiinteistönvälitys Tampere

Me Muutos LKV:llä tunnemme Pirkanmaan alueen asuntomarkkinan ja palvelemme asiantuntevasti kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä kysymyksissä. Olemme apunasi elämäsi muutoskohdissa, olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa. Lue lisää!

Kiinteistönvälitys - elämäsi muutoskohdissa

Elämä heittelee ja yllättää. Monet unelmat toteutuvat mutta toisinaan tulee lunta tupaan. Muutoksen alku käynnistyy usein uudessa osoitteessa. Muutosten keskellä kiinteistönvälittäjältä toivotaan myötäelämistä ja tukea elämän suurissa päätöksissä.

Toimimme kiinteistönvälittäjänä Pirkanmaalla ja tunnemme monet asiakkaamme jo vuosien takaa. Aikaisemmin palvelimme asiakkaitamme Huom! kiinteistönvälitys Tampere -brändin alla. Alkuvuodesta 2022 Huom!-tuotemerkin toiminta loppui koko Suomessa ja samassa yhteydessä syntyi Muutos LKV.

Haluamme olla pysyvä kumppani, kun olet suunnittelemassa uuden kodin ostamista tai vanhan asunnon myymistä Tampereella. Palvelumme kattaa myös kesämökkien ja loma-asuntojen välityksen.

Muutos LKV:n Tampereen toimistolla työskentelee noin kolmekymmentä kiinteistönvälityksen ammattilaista, jotka tuntevat Tampereen asuntomarkkinan, hintatason ja myyntiajat. Tampereen lisäksi tarjoamme kiinteistönvälitystä koko Pirkanmaan (Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Sastamalan ja Ylöjärven) alueella.

Asunnon myynti Pirkanmaan alueella kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien käsiin. Saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

Kiinteistönvälityksen lisäksi saat meiltä palvelua myös asunnon vuokraukseen sekä toimitilojen myyntiin ja vuokraukseen liittyen.

Varaa ilmainen arviokäynti

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Muutos LKV -kiinteistönvälitys Tampere palveluksessasi - ota yhteyttä jo tänään!

  Pirkanmaan Laatuvälitys / Kiinteistönvälitys Tampere
  Tampellan esplanadi 11
  33100 Tampere
  tampere(at)muutoslkv.fi
  Puh. 0207308430

  Aukioloajat  ma-to 9.00 - 16.00, pe 09.00 - 15.00

   

  Onnistunut kiinteistönvälitys & ammattitaitoinen tiimi

  Me Muutos LKV:llä olemme jo usean vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme heidän monipuolisissa kiinteistönvälitys- ja asuntotarpeissaan Tampereella ja lähialueilla. Olipa kyseessä sitten asunnon myynti tai ostaminen, vuokraus tai arviointi, olemme valmiina tukemaan ja neuvomaan jokaisessa vaiheessa.

  Ota rohkeasti yhteyttä!

   

  Olemme apunasi elämäsi muutoskohdissa, olet sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa.

  Kiinteistönvälittäjämme

  Puhumme sujuvasti ihmistä ja asuntoa. Tiedämme asuntosi arvon, sen vahvuudet ja heikkoudet. Sen lisäksi ymmärrämme elämää, ja palvelemme myötäelävästi tilannetajulla. Kaiken tämän teemme ammattimaisesti mutta lämpimästi, huumoria unohtamatta.

  Hallinto

  Uudet_valittajakuvat_nettiin_202331

  Samuel Riippa

  Toimitusjohtaja, Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

  [email protected]

  Välittäjäkuvat_nettiin_hallinto_20223

  Siru Ylinen

  Talous ja hallinto

  [email protected]

  Välittäjäkuvat_nettiin_hallinto_2022

  Kaisa Pakarinen

  Kiinteistö- ja markkinointisihteeri

  [email protected]

  Välittäjäkuvat_nettiin_hallinto_20222

  Johanna Perttala

  Myyntisihteeri, LKV

  [email protected]

  Välittäjäkuvat_nettiin_202231

  Petra Uitus

  Myyntisihteeri

  [email protected]

  Miksi valita Muutos LKV kiinteistönvälitys? 

  Muutos LKV on kiinteistönvälittäjäsi Tampereella ja lähikunnissa. Yksi tärkeimmistä voimavaroistamme on ammattitaitoinen joukkue. Meillä on vuosien kokemus kiinteistönvälityksestä ja tunnemme Pirkanmaan kiinteistö- ja asuntomarkkinat erinomaisesti. 

  Palvelemme asiakkaitamme tinkimättömällä ammattitaidolla ja kokemuksella. Voit olla meihin yhteydessä kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa – olit sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa asuntoa.

  Asiantuntevaa kiinteistönvälitystä Tampereella ja lähikunnissa

  Tarjoamme ammattitaitoista kiinteistönvälityspalvelua, jossa asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeintä. Tavoitteenamme on tehdä asuntokaupasta sujuvaa ja tehokasta. Meillä on vankka asiantuntemus kiinteistönvälityksestä ja laajat verkostot, joiden avulla mahdollistamme parhaat kiinteistönvälitysratkaisut sekä asunnon ostajille että myyjille. 

  Muutos LKV:n kokeneet kiinteistönvälittäjät tuntevat Pirkanmaan alueen asuntomarkkinan ja kysynnän. Jos harkitset asuntosi myyntiä ja tarvitset apua kiinteistönvälitykseen Tampereella tai lähikunnissa, ota meihin yhteyttä: