Myytävät asunnot Nokia – tutustu kohteisiin!

Etsitkö asuntoa Nokialta? Tälle sivulle on listattu Muutos LKV:n myytävät asunnot Nokialla. Voit tarkentaa asuntohakua valitsemalla kaupunginosan sekä tarkemmat tiedot toivomastasi asunnosta esimerkiksi omakotitalo, huoneluku tai neliömäärä.

Kohteet 5 / 5
Omakotitalo 4h, k, khh, kph, s, 2xerill.wc, et, vh, at, ak, las.terassi

Aurinkotuulenkatu 3,
Harjuniitty, Nokia

528 000 €

134 m2 v. 2022
Kerrostalo 2h, k, kph/wc, vh, parv

Halimaantie 6,
Halimaa, Nokia

47 000 €

51,5 m2 v. 1973
Paritalo 4h, k, kph/wc, s, khh, s, erill.wc, ak/var

Pikkumäenkatu 27,
Sammalisto, Nokia

345 000 €

120,6 m2 v. 2021
Näyttö: 25.2.2024 klo 12:00
Kerrostalo 1h, k, kph/wc, lasitettu parveke

Kalhunkatu 1,
Koskenmäki, Nokia

54 000 €

38 m2 v. 1979
Kerrostalo 2h, k, s, p

Ketolanmäenkatu 6,
Ketolanmäki, Nokia

69 000 €

65 m2 v. 1972

Asunnot Nokia – löydä uusi koti avullamme

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelemme sinua, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa Nokialta tai lähikunnista. Valikoimastamme löydät myös vuokra-asunnot sekä toimitilat.

Kun etsit asuntoa Nokialta, katso myytävät asunnot ja ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua uuden asunnon löytämisessä sekä nykyisen kotisi myynnissä.

Helpoiten asunnon osto ja myynti etenee jättämällä yhteydenottopyynnön tai soittamalla kiinteistönvälittäjälle.

Tutustu välittäjiimme.
Tilaa arviokäynti.
Kiinteistönvälitys Nokia.

Etkö löytänyt sopivaa asuntoa valikoimastamme? Voit ottaa meihin yhteyttä ja jättää ostotoimeksiannon. Kiinteistönvälittäjämme kartoittaa myytävät asunnot Nokialla ja etsii aktiivisesti sinulle uutta kotia antamiesi kriteerien perusteella. Tutustu palveluun!

Markkinoinnilla tehokkuutta asunnon myyntiin

Käytämme asunnon myyntiin moderneja markkinointikeinoja, joilla parannetaan asuntosi näkyvyyttä. Asuntoportaalien lisäksi, voimme hyödyntää sosiaalista mediaa, verkostojamme ja alan uusimpia teknologioita markkinoinnin tehostamiseksi. Näin varmistamme, että asuntosi saa ansaitsemansa huomion ja tavoittaa mahdollisimman laajan ostajakunnan.

Jos haluat myydä asuntosi Nokialla, valitse Muutos LKV. Tarjoamme ammattitaitoista ja henkilökohtaista kiinteistönvälityspalvelua, joka perustuu vuosien kokemukseen alalta.

Tutustu välittäjiimme.

Ammattitaitoinen tiimi asuntojen myynnin tueksi

Asunnon myynti kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattilaisten käsiin. Yksi tärkeimmistä voimavaroistamme on ammattitaitoinen tiimi, joka on erikoistunut asuntojen myyntiin Nokian alueella. Meillä on vuosien kokemus kiinteistönvälitysalalta ja tunnemme Nokian kiinteistömarkkinat erinomaisesti. Olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen hinnan ja nopean myyntiajan asunnollesi.