Kiinteistönvälitys Kangasala

Kiinteistönvälitys Kangasala

Kangasala on lähes 33 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Tampereen itäpuolella. Kangasalan alueella on pitkä historia ja alueella on ollut asutusta jo yli 8500 vuotta sitten. Kaupunkia halkoo harjujono ja alueella sijaitsee kolme järveä Roine, Vesijärvi ja Längelmävesi. Kangasala on paitsi hyvä asuinpaikka, myös suosittu mökkipaikkakunta.

Kangasalan liikenneyhteydet ovat erinomaiset niin autolla kuin julkisellakin liikenteellä. Kaupungin läpi kulkevat valtatiet 9 ja 12 sekä Tampereen joukkoliikenteen bussit mahdollistavat sujuvat liikenneyhteydet Tampereelle ja lähialueille sekä Lahden ja Jyväskylän suuntaan. Tampereen keskustaan ajat Kangasalta vain vajaat 20 minuuttia Lisätietoa Kangasalan palveluista ja asumisesta löydät Kangasalan kaupungin sivustolta www.kangasala.fi.

Muutos-LKV-39

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjät Kangasala

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelimme asiakkaitamme aikaisemmin Huom! kiinteistönvälitys -brändin alla. Alkuvuodesta 2022 Huom!-tuotemerkin toiminta loppui koko Suomessa ja samassa yhteydessä syntyi Muutos LKV.

Muutos LKV:n Tampereen toimiston kiinteistönvälittäjät palvelevat asiakkaita myös Kangasalla ja lähialueilla. Löydä itsellesi hyvä kiinteistönvälittäjä

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Kangasalan alueen asuntomarkkinan sekä asuntojen hintatason. Saat meiltä erinomaista palvelua, olit sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa Kangasalan alueella. Palveluvalikoimaamme kuuluu myös kesämökkien ja loma-asuntojen välitys.

Pyydä meidät arviokäynnille - saat hinta-arvion asunnostasi

Oletko myymässä kiinteistöä, asuntoa tai mökkiä? Täytä lomake ja pyydä meidät arviokäynnille. Arviokäynnillä saat kiinteistönvälittäjältä suullisen arvion asuntosi myyntihinnasta ja -ajasta. Arviokäynti on ilmainen ja ei sido sinua mihinkään. Saat välitystarjouksen arviokäynnin jälkeen.

 

Haluatko alustavan arvion asunnon hinnasta - käytä asunnon hintalaskuria

Muutos LKV:n hintalaskurilla, voit testata asuntosi hinnan ja saada alustavan arvion asunnon arvosta. Hinta-arvio on suuntaa-antava ja perustuu Kangasalan alueelta kerättyihin asuntojen hintatietoihin ja toteutuneisiin myyntihintoihin.

Suuntaa-antava asunnon hinta-arvio - siirry laskuriin

 

Varaa ilmainen arviokäynti

  Nimi Sähköposti
  Puhelinnumero *Alue:

  LisätietojaMuutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia.Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Miksi valita Muutos LKV -kiinteistönvälitys?

  Asunnon myynti Kangasalan alueella kannattaa luottaa Muutos LKV:n ammattitaitoisten kiinteistönvälittäjien käsiin. Kiinteistönvälittäjämme tuntevat Kangasalan markkinatilanteen ja eri alueiden erityispiirteet. Näin saat asuntokauppaan helppoutta, nopeutta, turvallisuutta ja parhaan mahdollisen hinnan.

  Kiinteistönvälittäjät Tampereen toimistollamme palvelevat sinua noin 30 henkilön voimin.

  Muutos LKV -kiinteistönvälitys Tampere yhteystiedot >>