PL-brandikuvat-16

Huom! Tampere on nyt Muutos LKV

Huom! – kiinteistönvälitys Tampere on nyt Muutos LKV.

Franchising-sopimuksen antaja Realia Group Oy päätti laittaa Huom!-brändin pöytälaatikkoon ja lopettaa Huom!-tuotemerkin toiminnan koko Suomessa. Me olemme toimineet Tampereella kymmenen vuotta Huom!-brändin alla.

Kun ilmoitus tästä brändin lopettamisesta tuli, olimme ison päätöksen edessä. Päätimme yhdessä yrittäjiemme sekä välittäjiemme kanssa, että nyt on aika tehdä jotain omaa. Halusimme toteuttaa pitkäaikaisen unelman sellaisesta välitysliikkeestä, jonka uskomme parhaiten palvelevan niin asiakasta kuin välittäjääkin. Istuimme alas työpajaan, ja pohdimme miten ja erityisesti miksi teemme tätä työtä ja millainen on meidän tyypillinen asiakkaamme. 

Huomasimme, että yli 90% liikevaihdostamme tulee kahdesta kanavasta: Ensimmäinen iso kanava on suositusten kautta tulevat uudet asiakkaat. Olemme onnistuneet palvelussamme niin hyvin, että asiakkaamme suosittelee välittäjäämme ystävälleen, tuttavalleen tai työkaverilleen. Toinen suuri asiakasryhmä ovat ne asiakkaat, jotka ovat jo aikaisemmin käyttäneet meidän palveluitamme, ja he palaavat asiaan, kun heidän elämässään tapahtuu jokin suuri muutos ja asunnon vaihtaminen on ajankohtaista. 

Sieltä kumpuaa myös nimemme Muutos LKV. Sloganimme on: ”Kun kaipaat jotain pysyvää”. 

Meille on kunnia-asia olla mukana pysyvänä kumppanina asiakkaamme elämässä silloin, kun elämäntilanteet muuttuvat. Sen me osaamme parhaiten.

Samuel Riippa

Toimitusjohtaja

Brändimuutoksen yhteydessä olemme vaihtaneet sähköpostiosoitteemme muotoon: [email protected]

Katso kaikki Muutos LKV -kiinteistönvälittäjät
Katso myös Muutos LKV Tampere -kiinteistönvälitys yhteystiedot