Myytävät asunnot Sastamala – tutustu kohteisiin!

Etsitkö asuntoa Sastamalasta? Tälle sivulle on listattu Muutos LKV:n myytävät asunnot Sastamalassa. Voit tarkentaa asuntohakua valitsemalla kaupunginosan sekä tarkemmat tiedot toivomastasi asunnosta, esimerkiksi omakotitalo, huoneluku tai neliömäärä.

Kohteet 3 / 3
Rivitalo 2h, k, s

Ikalankatu 22,
Huisko, Sastamala

135 000 €

51,5 m2 v. 2016
Omakotitalo 4mh, oh, k, khh, s, kph, 2xwc, vh, p, at, akp, varastotilaa

Passinkallionkuja 6,
Karkku, Sastamala

229 000 €

160 m2 v. 1987
Omakotitalo 3mh, k, oh, työh, kph, s, saunatupa, 2 x wc, tekn. tila, varastotilaa

Suutarinkuja 9,
Asemanmäki, Sastamala

139 000 €

140 m2 v. 1954

Asunnot Sastamala – löydä uusi koti avullamme

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelemme sinua, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa Sastamalasta tai lähialueilta. Valikoimastamme löydät myös vuokra-asunnot sekä toimitilat.

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Sastamalan eri alueet ja palvelutarjoaman sekä asuntojen hintatason. Kun etsit asuntoa Sastamalasta, katso myytävät asunnot ja ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua uuden asunnon löytämisessä sekä nykyisen kotisi myynnissä.
Tutustu välittäjiimme
Tilaa arviokäynti

Etkö löytänyt sopivaa asuntoa valikoimastamme? Voit ottaa meihin yhteyttä ja jättää ostotoimeksiannon. Kiinteistönvälittäjämme kartoittaa myytävät asunnot Sastamalan alueella ja etsii aktiivisesti sinulle uutta kotia antamiesi kriteerien perusteella. Tutustu palveluun!