PL-brandikuvat-12

Kohteen julkaisu ja asunnon markkinointi

Käytämme asunnon myyntiin moderneja markkinointikeinoja, joilla parannetaan asuntosi näkyvyyttä. Muutos LKV:n avulla saat markkinoiden laajimman mahdollisen näkyvyyden etuovi.com -, oikotie.fi – ja muutoslkv.fi – verkkosivustolla, sekä maksetun, tarkasti kohdistetun kampanjan sosiaalisen median portaaleissa eli Facebookissa ja Instagramissa. Sosiaalisen median merkitys kasvaa koko ajan asuntojen markkinoinnissa ja on tärkeää osata tehdä se oikein. Sosiaalisen median kautta voidaan tehokkaasti tavoittaa potentiaaliset ostajat mutta myös ne asiakkaat, jotka innostuvat asunnon vaihdosta myynti-ilmoituksen nähtyään.

Käytämme kaikkien kohteiden markkinoinnissa ammattitaitoisen valokuvaajien ottamia korkealaatuisia valokuvia. Kuvien toimitusnopeus valokuvaajalta välittäjälle riippuu asunnon koosta sekä myös siitä, mitä välittäjä on etukäteen sopinut asunnon myyjän kanssa myynti-ilmoituksen julkaisuajankohdasta.

Myynti-ilmoituksen julkaisuajankohdasta sovitaan aina erikseen asunnon myyjän kanssa, jotta heti myynnin alkuun saadaan maksimaalisen hyvä näkyvyys jokaiselle asunnolle.

Asuntoportaalien ja sosiaalisen median lisäksi voimme hyödyntää verkostojamme ja alan uusimpia teknologioita markkinoinnin tehostamiseksi. Näin varmistamme, että asuntosi saa ansaitsemansa huomion ja tavoittaa mahdollisimman laajan ostajakunnan.