PL-brandikuvat-17

Muutos LKV -nimen tarina

Muutos LKV on saanut nimensä yrityksen olemassaolon tarkoituksesta: saamme auttaa ihmisiä elämän suurissa päätöksissä ja muutoskohdissa. Usein asunnon ostaminen ja myyminen ovat juuri näitä muutoskohtia.

Koti edustaa pysyvyyttä. Muutos on mahdollisuus löytää jotain pysyvää. Me välittäjinä edustamme pysyvyyttä. Vaikka olemmekin korostetummin mukana niissä yksittäisissä hetkissä, kun elämänmuutokset ohjaavat vaihtamaan asuntoa, kanssamme on helppo asioida toistuvasti.

Olemme myös se muutos, jonka haluamme markkinassa nähdä. Rehellisellä suoruudella ja odotukset ylittämällä muutamme asiakkaiden käsitykset siitä, mitä kiinteistövälitys voi parhaimmillaan olla. Kerromme avoimesti, mihin kohtiin olisi olennaista keskittyä ja panostaa, jotta asunto saadaan myytyä mahdollisimman hyvällä arvolla. Olemme myös suoria ja rehellisiä tilanteissa, joissa asiakkaan odotukset ja meidän näkemykseemme perustuvat realiteetit eivät kohtaa.

Muutoksen alku käynnistyy usein uudessa osoitteessa, omannäköisessä kodissa. Siinä muutosten keskellä välittäjältä toivotaan myötäelämistä ja tilanteen tajua.

Rakastamme työtämme ja haluamme aina laittaa kaiken peliin, jotta asiakkaalle välittyy myös sama tunne. Poistamme myynnin ja ostamisen esteet tarjoamalla asunnontuntevan palvelun, ja parhaat yhteistyökumppanit sekä markkinoinnin työkalut tarpeisiin perustuen. Yrittäjinä kannamme riskin ja huolen asiakkaiden kanssa.

Sen olemme oppineet vuosien saatossa, että tämä työ ei pääty kauppoihin. Niin toimivat amatöörit ja pikavoittojen etsijät. Me tunnemme monet asiakkaamme vuosien takaa, sillä haluamme olla pysyvä kumppani ja tulla mieleesi, kun elämäntilanteesi vaihtuu.  

Oletko myymässä asuntoasi?

Muutos LKV:n kiinteistönvälittäjän avulla varmistut siitä, että saat asunnostasi parhaan hinnan. Katso kuinka asuntosi myynti avullamme onnistuu.