Toimistotila Toimistotila

Hämeenpuisto 44,
Hämeenpuisto, Tampere

Velaton hinta

70 000 €

Pinta-ala

38 m2

Rakennusvuosi

1984

Tampereen Hämeenpuiston historiallisesta Klingendahlin kiinteistöstä 38 m2 liike/toimistotilaa. Käynti Hämeenpuiston puolelta. Avointa tilaa, keittotila ja kph/wc. Tila on remontoitu 2020, pinnat on uudistettu lvis-remontin yhteydessä. Kadulla ja sisäpihalla hyvin parkkitilaa. Kiinteistössä toimii lounasravintola.

Tiedustelut

Pasi Rasku
puh. 0400 171 191
[email protected]

Ari Sointu
puh. 0400 610 828
[email protected]

www.muutoslkv.fi

Kysy lisää, niin vastaan pian

4.7(165 arvostelua)

Pasi Rasku

Kiinteistönvälittäjä LKV, asunto- ja toimitilavälitys

Ota yhteyttä

  Muutos LKV saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia
  Hyväksyn tietosuojaehdot
  Tietosuoja- ja evästeseloste

  Sijainti kartalla

  Perustiedot

  Kohdenumero20647527
  SijaintiTampere, Hämeenpuisto
  Hämeenpuisto 44
  TyyppiToimistotila
  HuoneistoselitelmäToimistotila
  SaunaEi saunaa
  ParvekeEi
  Asuinpinta-ala38,0 m2
  Kokonaispinta-ala38,0 m2
  Lisätietoja pinta-alastaEdellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: liiketila
  KuntoHyvä
  Kerros1 / 4
  Rakennusvuosi1984
  Käyttöönottovuosi1984
  Tehdyt korjaukset ja remontit2019 WC-tilojen rakentaminen, koko huoneiston remontointi -Rakennetaan WC-tilat hsto:n kulkuoven vastapäätä olevaan nurkkaukseen. Ent. omistajan mukaan viemäri pitäisi löytyä viereisestä teknisestä tilasta. Lattia avataan koko WC:n alueelta ja tilaan asennetaan sähköinen lattialämmitys. Koko WC-tila vesieristetään ja tilaan tehdään suihkunurkkaus. -Hsto:n lämmityspatteri siirretään pitkälle tiiliseinälle. Tiiliseinä koolataan 48x48 ja asennetaan äänieristysvilla. Seinä päällystetään sisustuspaneelilla. -WC-tilan vastakkaiselle seinällle tehdään pieni keittiö vesipisteellä. -Ilmastointi muutokset tehdään tilaan sopivaksi, ja WC-seinä tehdään väliholviin asti joka eristetään asianmukaisesti. -Toimiston puolelle asennetaan 600x600 akustovilla alaslasku-katto T-listalla, sprinklerilinjan yläpuolelle. - Toimiston lattia tasoitetaan ja asennetaan vinyylilankkulattia. - Kaikki tilan sähköasennukset uusitaan ryhmäkeskusta myöden.

  Hinta ja kustannukset

  Velaton hinta70 000,00 €
  Myyntihinta62 649,86 €
  Rahoitusvastike110,64 € / kk
  Hoitovastike201,53 € / kk
  Yhtiövastike312,17 € / kk
  Vesimaksu1e / kk
  Lisätietoja maksuistaHuoneiston osalta on hakeuduttu arvonlisävelvolliseksi. Huoneiston nro 180 pinta-alan 38 m2 sijasta käytetään vastikeperusteena lukua 49. Hoitovastikkeen alv lisävastike 11,85 €. Rahoitusvastike sisältää alv-lisän. Autohallipaikkavuokra: 25 €/kpl/kk Varastovuokra: 50 €/kk Mikäli osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä tai tulee kaupankäynnin aikana siirtymään huoneistotietojärjestelmään, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Tilaan kohdistuva alv-tarkistusvastuu päättyy 31.12.2026.

  Tilat ja materiaalit

  Lisätiedot

  LämmitysjärjestelmäKaukolämpö, muu
  Lisätietoja lämmitysjärjestelmästäVesikeskuslämmitys
  Taloyhtiön nimiKiinteistö Oy Tampereen Klingendahl
  KiinteistönhoitoHuoltoyhtiö
  Tontin omistusOma
  Tontin pinta-ala9 544,0 m2
  Taloyhtiöön kuuluuTontin alla on väestönsuoja. Koneellinen tulo/poistoilmanvaihto. Kaapeli-tv. Tietoliikennejärjestelmistä jokainen tila huolehtii itse. Huoneistosta ei ole saatavilla pohjakuvaa. Yhtiössä noudatetaan osakeyhtiölain säännöksiä (yhtiöjärjestys §20).
  RakennusmateriaaliTiili
  Tehdyt korjaukset ja remontitHallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä valmistumisajankohtineen: Kattorakenteiden/erkkereidenkorjaus 2013, Sokkelin ja pihakannen vedeneristys 2014 sisäpihan osuus, Lämmönvaihdin uusittu 2017, LVISAJ järj. saneeraus ja kaukokylmään liittyminen 2017-18, A- B portaan välisen ylimm. kerroksen kosteusvauriokorj 2019
  Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitYhtiön päättämät tai hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset sekä yhtiökokouksen jälkeen ilmenneet korjaustarpeet, jotka voivat olennaisesti vaikuttaa osakehuoneistojen käyttöön tai käyttökustannuksiin: Vesivahinkokorjauksia käynnissä laajamittaisesti 2022 loppuvuoden aikana. Tarkemmat tiedot isännöinnistä. Ylimmän kerroksen lasirakenteiden, K-portaan lasirakenteiden ja pihan ikkunakuilujen lasien uusiminen. Klingendahlin yhtiöiden yhteisomistuksessa olevan vanhan käytöstä poistetun tehtaanpiipun peruskorjaus
  KattoHarjakatto
  EnergialuokkaKohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
  AutopaikkaAutonsäilytys: 60 kpl. Osakkeenomistajilla on autopaikkoihin vain käyttöoikeus, ei omistusoikeutta ja heidän hallitsemiensa autopaikkojen lukumäärä saattaa muuttua mikäli osakkeenomistajien hallitsemien tilojen pinta­-alojen perusteella mainitussa sopimuksessa lasketuissa suhdeluvuissa tapahtuu muutoksia. Pihassa olevat 200 autopaikkaa, ovat kaikkien Klingendahl kiinteistöjen yhteiskäytössä.
  KaavoitusAsemakaava

  Täälläkin on tilaa

  Toimistotila Toimistotilaa

  Tullikatu 6,
  Tulli, Tampere

  4 158 € / kk

  198 m2
  Toimistotila Yhtenäinen tila

  Biokatu 10,
  Kauppi, Tampere

  Kysy!

  827 m2
  Toimistotila Toimistotilaa

  Sumeliuksenkatu 11,
  Keskusta, Tampere

  Kysy!

  1 435 m2
  Ota yhteyttä kohteen välittäjään

  Pasi Rasku