Menestyksemme salaisuus

Asuntomarkkinat ovat aina liikkuvaiset ja vuosi 2023 ei ole ollut poikkeus. Kesän ja syksyn aikana Pirkanmaalla kauppalukumäärät putosivat 29 %. Vaikka markkinat ovat haastavat, olemme onnistuneet kasvattamaan kauppalukumääriämme.

Mikä on salaisuutemme?

Tervetuloa palveltavaksi – meidän kanssamme olet vahvoilla!

Asuntomarkkinat ovat aina liikkuvaiset ja vuosi 2023 ei ole ollut poikkeus. Kesän ja syksyn aikana Pirkanmaalla tehtiin kaikkien välitysliikkeiden toimesta yhteensä 2 423 asuntokauppaa, vuonna 2022 kauppamäärä oli 3 351. Tämä muutos kuvastaa markkinoiden jatkuvaa liikehdintää. Kauppalukumäärät putosivat 29 %.

Mutta mikä erottaa meidät muista? Samana ajankohtana vuonna 2022 teimme 283 kauppaa ja vuonna 2023 teimme peräti 291 kauppaa. Vaikka markkinat ovat haastavat, olemme onnistuneet kasvattamaan kauppamääriämme. Mikä on salaisuutemme?

Menestyksemme perustuu sitoutuneeseen tiimiimme, syvään markkinatuntemukseen ja innovatiiviseen lähestymistapaan. Tiedämme, että jokainen asiakas ja jokainen koti on ainutlaatuinen ja tarjoamme personoituja ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin sekä ottavat huomioon vallitsevan markkinatilanteen.

Uskomme, että asuntomarkkinoiden muutoksissa piilee mahdollisuuksia ja olemme valmiita tarttumaan niihin. Ymmärrämme, että asiakkaiden tarpeet ja odotukset muuttuvat, ja siksi kehitämme jatkuvasti palveluitamme tarjotaksemme sinulle parasta mahdollista tukea oman asuntounelmasi toteuttamiseen.

Vuoden 2023 haasteet ovat vain alku – meidän kanssamme olet vahvoilla asuntomarkkinoiden muutoksissa. Ota yhteyttä, niin autamme sinua saavuttamaan unelmiesi asuntokaupan, oli tilanne millainen tahansa. Tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia ja me olemme täällä tukemassa sinua niiden hyödyntämisessä!

12.10.2023

Ylitä kynnys, ylitämme odotuksesi. Ota yhteyttä!

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille.
Kiinteistönvälittäjämme antaa rehellisen hinta-arvionsa ja kartoittaa toimenpiteet kohteen arvon nostamiselle.

Puhumme sujuvasti ihmistä ja asuntoa. Tiedämme asuntosi arvon, sen vahvuudet ja heikkoudet. Sen lisäksi ymmärrämme elämää, ja palvelemme myötäelävästi tilannetajulla. Kaiken tämän teemme ammattimaisesti mutta lämpimästi, huumoria unohtamatta.

Ota yhteyttä Muutos LKV Tampereen kiinteistönvälittäjiin tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)Hyväksyn tietosuojaehdot
    Tietosuoja- ja evästeseloste