Myytävät asunnot Pirkkala – tutustu kohteisiin!

Etsitkö asuntoa Pirkkalasta? Tälle sivulle on listattu Muutos LKV:n myytävät asunnot Pirkkalassa. Voit tarkentaa asuntohakua valitsemalla kaupunginosan sekä tarkemmat tiedot toivomastasi asunnosta, esimerkiksi omakotitalo, huoneluku tai neliömäärä.

Kohteet 3 / 3
Kerrostalo 1h, kk, kph, vh

Kreetankuja 2,
Nuoliala, Pirkkala

84 000 €

29 m2 v. 1974
Omakotitalo 4h, k, rt, 2x erill.wc, ph, s, khh, parvi, vh, at, ak, 2x var, terassi

Sorkkalantie 275 A,
Sorkkala, Pirkkala

559 000 €

153,3 m2 v. 2017
Kerrostalo 1h, k, kph/wc, lasitettu parveke

Pähkinäpolku 1,
Nuoliala, Pirkkala

139 000 €

38,5 m2 v. 2015

Asunnot Pirkkala – löydä uusi koti avullamme

Muutos LKV on Pirkanmaan alueella toimiva kiinteistönvälitysyritys. Palvelemme sinua, olit sitten ostamassa tai myymässä asuntoa Pirkkalasta tai lähialueilta. Valikoimastamme löydät myös vuokra-asunnot sekä toimitilat.

Kokeneet kiinteistönvälittäjämme tuntevat Pirkkalan eri alueet ja palvelutarjoaman sekä asuntojen hintatason. Kun etsit asuntoa Pirkkalasta, katso myytävät asunnot ja ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme auttavat sinua uuden asunnon löytämisessä sekä nykyisen kotisi myynnissä.
Tutustu välittäjiimme
Tilaa arviokäynti

Etkö löytänyt sopivaa asuntoa valikoimastamme? Voit ottaa meihin yhteyttä ja jättää ostotoimeksiannon. Kiinteistönvälittäjämme kartoittaa myytävät asunnot Pirkkalan alueella ja etsii aktiivisesti sinulle uutta kotia antamiesi kriteerien perusteella. Tutustu palveluun!